InnoEnergy Hub na Slovensku

Slovakia InnoEnergy Hub Subsite

CIVITTA Slovakia je zástupcom a tzv. „hubom“ InnoEnergy na Slovensku od roku 2017. InnoEnergy je najväčší investičný fond a akcelerátor v oblasti energetiky v Európe. Jeho cieľom je podporovať inovácie a budovať komunity inovátorov v oblastiach ako energetická efektívnosť, inteligentné budovy a mestá, skladovanie energie,  či obnoviteľné zdroje.

InnoEnergy je zároveň inovačná platforma, ktorá podporuje a investuje do inovácií v každej fáze ich vývoja – od vzniku ideí až po vstup na trh. Pomocou svojej celoeurópskej siete partnerov spája inovátorov a výskumníkov s priemyslom, podnikateľov s trhmi a nádejných absolventov škôl s firmami.

Pre InnoEnergy na Slovensku vyhľadáva potenciálne investície a pripravuje slovenské startupy na vstup do akceleračného programu InnoEnergy. 

Čo ponúkame?

  • Pre startupy: príprava a koučovanie startupov v rámci akcelerátora InnoEnergy. Prístup k medzinárodnej sieti investorov, expertov a korporácií/zákazníkov. Akcelerácia v hodnote do 150K EUR.
  • Pre malé a stredné firmy: podpora expanzie na európske trhy, dodatočné financovanie.
  • Pre veľké firmy: prístup k najperspektívnejším európskym startupom v oblasti energetiky.
  • Inovačné projekty: podpora revolučných technológií pri uvedení na trh (TRL >= 5). InnoEnergy investoval financie vo výške 157 mil. EUR.
  • Pre študentov: magisterské aj doktoranské štúdiá pre budúcich lídrov v energetike. Medzinárodné programy, stáže a reálne biznis projekty, inšpiratívny network.

Pre viac informácií, napíšte Michalovi Lacovi na [email protected]

Zdieľať článok